Κατασκευαστές

Εγκατάσταση Windows View full size

Εγκατάσταση Windows

Εγκατάσταση Windows

More details

30,00 €


24,19 €

Εγκατάσταση windows

Η τεχνική υποστήριξη της UTEC περιλαμβάνει την εγκατάσταση στο φορητό σας υπολογιστή του λειτουργικού συστήματος των Windows. Η διαδικασία που ακολουθείται εδώ από τους τεχνικούς μας είναι η ακόλουθη:

 

Εγκατάσταση WindowsΕγκατάσταση Windows

Φέρνετε το laptop σας στηνμ UTec και μας πληροφορείτε για την έκδοση των Windows (Windows 7, Windows Vista και Windows XP) που έχετε επιλέξει και πληρώσει. Εμείς θα προετοιμάσουμε το σκληρό δίσκο του laptop σας προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η εγκατάσταση Windows που θα κάνουν οι τεχνικοί μας θα λάβει υπόψη της τη χρήση και τις εργασίες που εκτελείτε στο laptop σας, αφού με τη σωστή διαμόρφωση των Windows αυτά θα γίνουν πιο πρακτικά και πιο λειτουργικά. Επιπλέον, θα εγκαταστήσουμε, αν θέλετε, στο laptop σας τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα ήχου, την κάρτα γραφικών σας κ.λπ. Οι τελευταίες ενημερώσεις των Windows θα συμπεριληφθούν επίσης στις εργασίες εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματός σας.

 

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up)Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up)

Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη λειτουργικό Windows και δεν χρειάζεστε εγκατάσταση Windows, αλλά επιθυμείτε μόνο την αναβάθμισή τους, οι τεχνικοί της UTec θα αναλάβουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας ή αλλιώς το back up των δεδομένων σας. Με τον τρόπο αυτό δεν θα κινδυνεύσουν να χαθούν όταν οι τεχνικοί μας πραγματοποιήσουν το αναγκαίο φορμάτ που θα προηγηθεί πριν από την αναβάθμιση των Windows, πριν δηλαδή εγκαταστήσουν τη νέα έκδοσή τους. Στη συνέχεια θα επιστραφούν τα αρχεία σας στο αναβαθμισμένο laptop σας και θα εγκατασταθούν οι ανάλογοι οδηγοί.

 

Εγκατάσταση Microsoft Office/OpenOfficeΕγκατάσταση Microsoft Office/OpenOffice

Όταν έχουμε πια ολοκληρώσει την εγκατάσταση των Windows, είναι δυνατή η εγκατάσταση και του Microsoft Office που έχετε πληρώσει ή του OpenOffice που μπορούμε να κατεβάσουμε από το Ίντερνετ δωρεάν, προκειμένου να αποκτήσετε τις εφαρμογές που θα διευκολύνουν τη χρήση του λειτουργικού σας: τα Microsoft Word, Microsoft PowerPoint και Microsoft Excel.

 
  • Κόστος εργασίας: 30€
  • Backup αρχείων: 40€
  • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες

No customer comments for the moment.

Write your review

Εγκατάσταση Windows

Εγκατάσταση Windows

Εγκατάσταση Windows

Write your review