Κατασκευαστές

Canon imageRUNNER C1225iF View full size

Canon imageRUNNER C1225iF

Canon imageRUNNER C1225iF

More details

C1225iF

Warning: Last items in stock!

1 107,93 €


893,50 €

Χαρακτηριστικά

• Επιτραπέζια συσκευή A4 (Εκτυπωτής, Σαρωτής, Φωτοαντιγραφικό & fax)

• Μεγάλος πίνακας χειρισμού με τροχό κύλισης
• Εκτύπωση πολλαπλών λειτουργιών με ταχύτητα 25 / 25 σελ./λεπτό (Α&Μ/Έγχρωμο)

• Εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας με ανάλυση 2400 x 600 dpi
• Κατάσταση αναστολής λειτουργίας για εξοικονόμηση ενέργειας

• Std. UFRII, PCL5c/6, Adobe PostScript Level 3

Πρόσθετες πληροφορίες
Η χρήση του χρώματος στο γραφείο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη ή περισσότερο αποδοτική. Ο εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών imageRUNNER C1225iF της Canon διαθέτει εντυπωσιακές δυνατότητες για μια συσκευή με τόσο μικρό μέγεθος, επιτρέποντας ταχύτατες εκτυπώσεις A4 υψηλής ποιότητας, μεγάλο πίνακα χειρισμού και ενσωματώνοντας τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες στην ασφάλεια των εγγράφων.

Υψηλή παραγωγικότητα και εντυπωσιακή απόδοση
Με το πολυμηχάνημα imageRUNNER C1225iF εκτυπώνετε, αντιγράφετε, εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα. Η παραγωγή έγχρωμων και ασπρόμαυρων εκτυπώσεων εκτελείται με υψηλή ταχύτητα 25 σελ./λεπτό για τις έγχρωμες και 25 σελ./λεπτό για τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, με ανάλυση 2400 dpi x 600 dpi. Ο στιβαρός τροφοδότης εγγράφων και η δυνατότητα τροφοδοσίας 1200 φύλλων χαρτιού διασφαλίζουν την άνετη εκτέλεση εργασιών εκτύπωσης μεγάλου όγκου.

Η λειτουργία i-Αποστολής.
Η λειτουργία i-Αποστολής καθιστά τον imageRUNNER C1225iF πολύτιμο βοήθημα επικοινωνίας, με την άμεση αποστολή αρχείων σε διευθύνσεις e-mail, στην επιφάνεια εργασίας, σε διακομιστή ftp και σε τοποθεσίες αρχείων.
 

Μικρό μέγεθος και ευχρηστία.
Κερδίζει τις εντυπώσεις η εξαιρετικά υψηλή απόδοση μιας τόσο μικρής συσκευής - με διαστάσεις μόλις 511 x 549 x 610 χιλ. (Π x Β x Υ). Η ίδια φιλοσοφία χαρακτηρίζει και τον τρόπο εργασίας με τα αρχεία PDF. Η πρωτοποριακή λειτουργία Compact PDF της Canon μειώνει το μέγεθος των αρχείων, για ταχύτερη διανομή, με ελάχιστες επιπτώσεις στην ποιότητα.

Η μεγάλη, έγχρωμη οθόνη 3,5 ιντσών με τον Εύχρηστο Τροχό Κύλισης επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, ενώ το γραφικό περιβάλλον εργασίας προσφέρει ταχύτατο και απλό χειρισμό.

Αποδοτικότητα και ασφάλεια

Ο εκτυπωτής imageRUNNER C1225iF ενσωματώνει την τεχνολογία Αυτόματης Ανίχνευσης Χρώματος της Canon, η οποία εντοπίζει με έξυπνο τρόπο τις σελίδες που περιέχουν χρώμα και εκτυπώνει ανάλογα, βοηθώντας στη διατήρηση του χαμηλού κόστους κρατώντας χαμηλά το κόστος ανά σελίδα. Η υπηρεσία eMaintenance αναφέρει αυτόματα οποιαδήποτε προβλήματα στα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης και τους συνεργάτες της Canon απαλλάσσοντας σας από τον συνεχή έλεγχο του μηχανήματος.

No customer comments for the moment.

Write your review

Canon imageRUNNER C1225iF

Canon imageRUNNER C1225iF

Canon imageRUNNER C1225iF

Write your review