Κατασκευαστές

  • Η UTEC ιδρύθηκε το 2009 προσφέροντας τεχνική υποστήριξη σε θέματα πληροφορικής (επισκευή υπολογιστών και περιφερειακών) με έδρα την Κέρκυρα. Το 2011 προχωρήσαμε στην εισαγωγή και εμπορία αναλωσίμων για υπολογιστές - εκτυπωτές - φωτοτυπικά και fax ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε πλήρως τους πολίτες της Κέρκυρας σε θέματα Πληροφορικής. Σήμερα διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία σε περιφερειακά υπολογιστών - γνήσια και συμβατά ΤΟΝΕΡ και ΜΕΛΑΝΙΑ εκτυπωτών υψηλής ποιότητας. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001 ΚΑΙ ISO 14001 .

 

  • Το 2012 μεταφερθήκαμε στις Νέες εγκαταστάσεις ( Αποθήκη, Γραφεία, Τεχνικό Τμήμα) μέσω των οποίων μπορούμε να προσφέρουμε μεγαλύτερες διαθεσιμότητες , καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες.

 

  • Το 2013 προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τον συνεχώς αυξανόμενο όγκο δουλειάς η εταιρία αναβαθμίζεται και δημιουργεί το UTEC.gr online ώστε να προσφέρει στους πελάτες της  σε όλη την Ελλάδα, μεγαλύτερη γκάμα προιόντων αλλά και μεγαλύτερη ευκολία στον τρόπο παραγγελίας. Η UTEC θα προσπαθεί πάντα να σας προσφέρει την καλύτερη τιμή με γνώμονα όμως πρώτα την ποιότητα και την ασφάλεια των μηχανημάτων σας.

 

 Σήμερα με την δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είμαστε στην θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια τεράστια ποικιλία σε γνήσια και συμβατά μελάνια αλλά και σε περιφερειακά υπολογιστών, σε συστήματα ασφαλείας και σε υπηρεσίες εγκαταστάσεις και επισκευής.

www.utec.gr